DESPRE NOI

PUNCTELE FORTE ALE COMPANIEI NOASTRE

”CHEIA LUX” S.R.L.

Compania imobiliară CHEIA LUX a fost înființată în anul 2018. Suntem o echipă de specialiști profesioniști în domeniul imobiliar, care respectă nevoia clienților, prestează servicii imobiliare calitative, oferă pregătirea integrală a actelor pentru un proces corect și transparent. Noi vă oferim asistență pe tot parcursul tranzacției, începând cu evaluarea imobilului sau analiza ofertelor imobiliare active și însoțirea nemijlocită la fiecare etapă și până la încheierea cu succes a tranzacției. Datoria noastră este să găsim proprietatea ce reprezintă clientul, combinația perfectă între cerințele clientului, preț, locație și facilități. Prețuim calitatea și, din acest motiv, oferim servicii profesioniste. Noi oferim clienților noștri consultanța necesară pentru a le asigura confortul în luarea unei decizii corecte. Compania Cheia Lux oferă servicii de înaltă calitate la toate etapele tranzacției, apărăm interesele clienților și ne concentrăm pe atingerea unui rezultat pozitiv pentru toate părțile implicate

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Puteți folosi acest ghid de mai jos pentru informație utilă și a primi răspuns la întrebări frecvente

Vânzarea și/sau cumpărarea unui imobil poate fi un proces mai complicat decât ai crede. În practică însă, solicitarea ajutorului unui specialist imobiliar profesionist în relația cu potențialii vânzători și/sau cumpărători te poate scuti de multe bătăi de cap, și anume: te poate ajuta să stabilești „prețul corect”, îți poate promova proprietatea mai eficient, îți va econimisi timpul, nervii și banii, îți va aduce mai mulți potențiali clienți, va asigura negocieri profesioniste, îți va oferi asistență juridică calificată și consultanță în privința tuturor aspectelor ale tranzacției.

Pentru a trezi interesul potențialilor cumpărători, apartamentul care urmează a fi scos în vânzare trebuie să fie pregătit, astfel încât să obțină un aspect plăcut, îngrijit, la necesitate de efectuat o reparație cosmetică sau capitală în cazul în care doriți să obțineți un preț mai bun. Efectuarea curățeniei generale și eliminarea mirosurilor neplăcute, după caz, curățarea chimică a mobilierului, la fel, reprezintă o etapă importantă în pregătirea corectă a apartamentului pentru vânzare.

Cu ajutorul specialistului imobiliar al companiei noastre, se vor filtra ofertele potrivite necesităților clientului și se va negocia prețul corect pe piață. Trebuie să vă asigurați că imobilul ales nu este gajat, sechestrat, nu are interdicție, suprafața corespunde informației oferite și datele proprietarului sunt veridice, fapt care vă poate demonstra specialistul companiei CHEIA LUX, prin prezentarea extrasului cadastral.

 

La finalul tranzacției, cumpărătorul obține contractele autentificate de către notar, care urmează a fi înregistrate la Agenția Servicii Publice (Cadastru), iar, după eliberare, urmează procedura de înregistrare a contractelor cu furnizorii de servicii (apă canal, Moldova Gaz, Premier Energy etc.). Noi vă putem oferi suport în acest proces.

În afară de vânzare și cumpărare imobiliară, compania CHEIA LUX vă poate oferi servicii de reparații de orice tip, începând cu cele de tip cosmetic cât și capitale de orice complexitate.
Vă garantăm calitatea serviciilor oferite, reduceri la materiale de construcții și executarea în termen a lucrărilor de construcții și finisare.

 

Specialiștii noștri vă oferă informații veridice și actuale cu privire la condițiile acordării creditului ipotecar de către băncile comerciale ale Republicii Moldova.
Condițiile generale și obligatorii care urmează a fi îndeplinite sunt: angajarea oficială în câmpul muncii în țară sau peste hotarele acesteia, dispunerea de suma necesară care va constitui prima rată, care variază pentru fieare caz in parte, realizarea veniturilor oficiale cel puțin în ultimele 4 luni, și alte condiții care vor fi discutate individual.

Administrator:


Alexandr Racovcen

Cu ce vă putem ajuta?

Pentru a vă oferi o consultație, completați formularul de mai jos și noi revenim în scurt timp.

Compare Listings

Sari la conținut