RENOVAREA IMOBILULUI

SERVICII DE REPARAȚII ȘI MATERIALE DE CONSTRUCȚIE

Reparație capitală și cosmetică în apartamente și case

Un diriginte de șantier este o persoană pe care te bazezi când inițiezi lucrări de reparație și vrei să o duci la bun final fără mari bătăi de cap. El este cel care va supraveghea starea lucrărilor, va da explicații și sfaturi, lămuriri și detalii tehnice echipei de muncitori. Propune clientului idei de replanificare, amenajare și ajută la alegerea materialelor de construcție. Urmărește stadiul lucrărilor, nivelul calității, coordonează și controlează echipele de muncitori și activitatea acestora. Astfel vei reduce cheltuielile, efortul și frustrările de a remedia greșelile constructorilor.
Garantăm: responsabilitate, onestitate, punctualitate și profesionalism!
Abordare individuală și calitate!
Reparație capitală și reparație cosmetică!
Cele mai bune prețuri la materiale de construcție!
Executăm toate tipurile de lucrări de reparatii în apartamente şi case:
Lucrări de demolare, instalatii electrice, instalatii sanitare;
Nivelarea suprafeței, tencuială, zugrăveli, vopsea, tapete, baghete;
Montarea elementelor decorative;
Șapa, montarea gresiei, faianță;
Geamuri termopan, plasa, pervaz, producerea şi montarea;
Tavane extensibile producerea şi montarea;
Montarea parchetului, laminat, plintă;
Rigips, gipscarton, lucrări de finisare;
Mobilă la comandă;
Oferim credit prentru reparație și mobilă!
Consultaţie la tel: 060354228.

Producerea și montarea tavane extensibile!

Mobilă modernă!

Reparație, proiect finisat, apartament cu 3 odăi + living, suprafața de 84m, bloc nou:
Lucrări electrice, lucrări sanitare, nivelarea suprafeței, pereții tincuiala, zugrăveala, tapete, vopsea, baghete, montare gresie (faianță), laminat, tavane tincuială, zugraveală și vopsea, ușile interior, plinta.

Reparație, proiect finisat apartament cu 2 odăi, suprafața de 45m, bloc vechi:
Lucrări de demolare, lucrări electrice, lucrări sanitare, nivelarea suprafeței, tincuiala, zugrăveala, tapete, baghete, șapa, montare gresie (faianță), laminat, geamuri termopan cu steclopachet, pervazuri, tavane extensibile, usa intrare, ușile interior, plinta.

Abonați-vă pe social media:

ÎNTREBĂRI FREGVENTE

Puteți folosi acest ghid de mai jos pentru informație utilă și a primi răspuns la întrebări fregvente

Vânzarea și/sau cumpărarea unui imobil poate fi un proces mai complicat decât ai crede. În practică însă, solicitarea ajutorului unui specialist imobiliar profesionist în relația cu potențialii vânzători și/sau cumpărători te poate scuti de multe bătăi de cap, și anume: te poate ajuta să stabilești „prețul corect”, îți poate promova proprietatea mai eficient, îți va econimisi timpul, nervii și banii, îți va aduce mai mulți potențiali clienți, va asigura negocieri profesioniste, îți va oferi asistență juridică calificată și consultanță în privința tuturor aspectelor ale tranzacției.

Pentru a trezi interesul potențialilor cumpărători, apartamentul care urmează a fi scos în vânzare trebuie să fie pregătit, astfel încât să obțină un aspect plăcut, îngrijit, la necesitate de efectuat o reparație cosmetică sau capitală în cazul în care doriți să obțineți un preț mai bun. Efectuarea curățeniei generale și eliminarea mirosurilor neplăcute, după caz, curățarea chimică a mobilierului, la fel, reprezintă o etapă importantă în pregătirea corectă a apartamentului pentru vânzare.

Cu ajutorul specialistului imobiliar al companiei noastre, se vor filtra ofertele potrivite necesităților clientului și se va negocia prețul corect pe piață. Trebuie să vă asigurați că imobilul ales nu este gajat, sechestrat, nu are interdicție, suprafața corespunde informației oferite și datele proprietarului sunt veridice, fapt care vă poate demonstra specialistul companiei CHEIA LUX, prin prezentarea extrasului cadastral.

 

La finalul tranzacției, cumpărătorul obține contractele autentificate de către notar, care urmează a fi înregistrate la Agenția Servicii Publice (Cadastru), iar, după eliberare, urmează procedura de înregistrare a contractelor cu furnizorii de servicii (apă canal, Moldova Gaz, Premier Energy etc.). Noi vă putem oferi suport în acest proces.

În afară de vânzare și cumpărare imobiliară, compania CHEIA LUX vă poate oferi servicii de reparații de orice tip, începând cu cele de tip cosmetic cât și capitale de orice complexitate.
Vă garantăm calitatea serviciilor oferite, reduceri la materiale de construcții și executarea în termen a lucrărilor de construcții și finisare.

 

Specialiștii noștri vă oferă informații veridice și actuale cu privire la condițiile acordării creditului ipotecar de către băncile comerciale ale Republicii Moldova.
Condițiile generale și obligatorii care urmează a fi îndeplinite sunt: angajarea oficială în câmpul muncii în țară sau peste hotarele acesteia, dispunerea de suma necesară care va constitui prima rată, care variază pentru fieare caz in parte, realizarea veniturilor oficiale cel puțin în ultimele 4 luni, și alte condiții care vor fi discutate individual.

Cu ce vă putem ajuta?

       

Pentru a vă oferi o consultație, completați formularul de mai jos și noi revenim în scurt timp.

Compare Listings

Sari la conținut